ANKARA / ÇUBUK - Şehit Selahattin Şişman Ortaokulu

Şehit Selahattin Şişman Ortaokulu

Adres
Muhsin Yazıcıoğlu mahaalesi Sünlü BUlvarı no36 Şehit Selahattin Şişman ORTAOKULU ÇUBUK/ANKARA
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekanda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi´ nin temel amaçlarını geliştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi insani, evrensel etik değerlerle sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tam Öğretim
Doğalgaz kaloriferli
Ulaşım
Ulaşım Ankara-Çubuk seferleri yapan Özel Halk Otobüsleri ve 487 no´lu EGO otobüsleriyle sağlanmaktadır. 10 dakikada bir araç olduğundan ulaşım konusunda hiçbir aksaklık yaşanmamaktadır. Ayrıca okulumuz, Akyurt-Çubuk seferleri yapan dolmuş hattı üzerinde bulunduğundan Akyurt ilçesine ulaşım konusunda avantajlı konumdadır.
Okulumuz Sünlü Mahallesinde bulunmaktadır.
Okulumuz Ankara İl merkezine 28 km, Çubuk İlçe merkezine ise 4 km´ dir.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Folklor oyunları, Çocuk Dostu Şehir yarışmalarına etkin katılım ve sınıflar arası spor müsabakaları yapılmaktadır.
TÜBİTAK 4006
Okulumuzda anasınıfı mevcuttur