ANKARA / ÇUBUK - Şehit Selahattin Şişman Ortaokulu

FATİH KARAKÜTÜK - OKUL MÜDÜRÜ

1985, Ankara- Çubuk doğumlu. Çubuk ilçesine bağlı Akkuzulu Köyü nüfusuna kayıtlıdır. Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi, Endüstriyel Teknoloji Öğretmenliği bölümünü bitirdi. Ahmet Yesevi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek lisansını tamamladı. 2007 yılında Samsun‘un Bafra İlçesinin Dededağı köyünde öğretmenliğe başladı. Sırasıyla Samsun, Çankırı-Eldivan, ÇankırıMerkezde görev yaptı. Kitabı kaleme aldığı dönemde Ankara-Çubukta Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır. Model uçak rehber öğretmenliği, zeka oyunları öğretmenliği, satranç öğretmenliği, ahşap yakma uzmanlığı bulunmaktadır. Ayrıca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı C sınıfı İş güvenliği uzmanıdır. Milli Eğitimde öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. Evli, 2 erkek ve 1 kız çocuk babasıdır. Deli ŞAİR adında bir şiir kitabı vardır. Yerel ve ulusal dergilerde yayınlanmış birçok şiiri ve makalesi bulunmaktadır. Ankara Valiliği Bilge Yazarlar projesinde Şiir ve Hikaye yazma eğitmeni olarak görev almıştır.